Vali Aslan, Kaymakam adaylarını ağırladı

Düzce’ye 111. dönemde atanan kaymakam adayları Düzce Valisi Selçuk Aslan’ı ziyaret ederek görevlerine başladılar.

 Düzce’ye 111. dönemde atanan kaymakam adayları Düzce Valisi Selçuk Aslan’ı ziyaret ederek görevlerine başladılar. Kaymakam adayları hem Düzce Valiliği’nde hem de ilçe kaymakamlıklarında bürokratik işlemleri takip ederek deneyim kazanacaklar.
Düzce’ye 111. dönem Kaymakam adayı olarak atanan Furkan Dinçer, Fahrettin Fazıl Ata ve Muhammet Öztürk, Vali Selçuk Aslan’ı ziyaret etti. Kaymakam adaylarına başarılar dileyen Vali Aslan aynı zamanda kendi kaymakamlık ve valilik döneminde ki deneyimlerini de aktardı. Kaymakam adayları süreç içerisinde Düzce Valiliği ve kaymakamlıklarda idari ve bürokratik işlemlerde deneyim kazanacaklar.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

düzceselçuk aslanvaliTürkiyeDüzce

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.