Vali Hasan Şıldak’ın Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Hasan Şıldak’ın Öğretmenler Günü Mesajı Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir özveri ve gayret gösteren, fedakarca çalışan Öğretmenlerimizin, bu özel ve anlamlı gününü kutluyorum.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir özveri ve gayret gösteren, fedakarca çalışan Öğretmenlerimizin, bu özel ve anlamlı gününü kutluyorum.

Ülkemizin her yöresinde, en ücra köşeye varıncaya kadar devletimizin gülen yüzü olarak, bilgi ve birikimleri, sevgi ve şefkatleri ile çocuklarımızı yetiştiren, onlara yeni ufuklar açan, yol gösteren çok kıymetli Öğretmenlerimiz dün ve bugün olduğu gibi yarınlarımızın mimarı ve umudu olmaya devam edeceklerdir.

Burdur olarak da elde edilen başarılarla “Eğitimde Marka Şehir” olarak anılan İlimizin bu başarısında hiç şüphesiz ki çok kıymetli öğretmenlerimizin katkısı büyüktür. Ben inanıyorum ki, İlimizin eğitimde elde ettiği başarılar öğretmenlerimizin göstereceği büyük özveri, velilerimizin ilgisi, öğrencilerimizin gayretleri ve bizlerin vereceği desteklerle katlanarak devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta görevleri başında şehit olan Öğretmenlerimiz olmak üzere vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olan bütün öğretmenlerimize aileleri ile birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı yıllar diliyorum.

öğretmenler günüHasan ŞıldakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.