Vali Öksüz Mimarlar ve Makine Mühendisleri Odasıyla Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Mimarlar Odası ve Makine Mühendisleri Odası'na ziyarette bulundu. Ziyaretlerde odaların çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Öksüz, Burdur özelinde görüş ve önerilerini dinledi.

VALİ ÖKSÜZ'DEN, MİMARLAR ODASI VE MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINA ZİYARET ZİYARET EDİYOR, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLİYOR

Burdur Valisi Türker Öksüz, Mimarlar Odası ve Makine Mühendisleri Odası'na ziyarette bulundu.

Gerçekleştirdiği birlik, esnaf ve meslek odası ziyaretleriyle, Burdur'un tüm dinamikleriyle, meslek örgütü yönetimleriyle bir araya gelmeye devam eden Vali Öksüz, bu kapsamda ziyaretlerine devam ediyor.

Pazartesi günü öğleden sonra ilk olarak Mimarlar Odası İl Temsilcisi Nuri Selim Kutlu ve yönetimi ile bir araya gelen Vali Öksüz çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Programının devamında Makina Mühendisleri Odası (MMO) İl Temsilciliğini ziyaret etti.

MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca'nın da yer aldığı ziyarette, Burdur İl Temsilcisi Görkem Demer ve yönetimi ile bir araya gelen Vali Öksüz, bir süre sohbet ettiği oda yönetiminden çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Vali Öksüz her iki odayı ziyareti sırasında, faaliyetlerinin yanı sıra Burdur özelinde sohbet ederek, alanlarıyla ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Türker ÖksüzMimarlar OdasıMakine Mühendisleri OdasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.