Vali Öksüz'ün 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Sağlık hizmetlerinin sunulmasında fedakârca çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

BURDUR VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ'ÜN, 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Sağlık hizmetlerinin sunulmasında fedakârca çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

Toplumumuzu oluşturan bireylerin huzurlu, mutlu ve kaliteli bir yaşam sürmelerinin ana koşulu insanoğlunun en temel haklarından olan sağlıklı yaşam hakkıdır. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, ülkemizin kalkınmasına, toplumsal refahın artmasıyla birlikte güçlü devlet olunmasına önemli katkı sunarlar.

Çağdaş bir toplum ve güçlü bir devlet olabilmenin ön koşulu ise sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde uygulanmasına ve geliştirilmesine bağlıdır. Bu anlamda nitelikli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunulması noktasında önemli bir misyonu üstlenen sağlık çalışanlarımızın büyük bir azim ve özveriyle çalıştıklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, toplumumuza ve toplumumuzu oluşturan bireylere nitelikli bir yaşam sunulması ilkesiyle insanüstü gayretlerle 365 gün 24 saat, her yerde ve her koşulda görev yapan sağlık personelimize teşekkür ediyorum.

Başta Burdur olmak üzere, Ülkemizin dört bir yanında insan sağlığı için hizmet veren hekimlerimizi ve bütün sağlık çalışanlarını sevgiyle selamlıyor, 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

Türker ÖksüzTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.