Vali Öksüz Yeşilay'a Destek Verdi Burdur'da Bağımlılıkla Mücadelede İş Birliği

Burdur Valisi Türker Öksüz, Yeşilay Burdur Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Yeşilay'ın çalışmalarına ilişkin bilgi alan Vali Öksüz, Yeşilay'ın misyonunu önemli bulduğunu ve çalışmalarını desteklediğini söyledi.

VALİ ÖKSÜZ'DEN YEŞİLAY'A ZİYARET YEŞİLAY'IN ÖNEMLİ BİR MİSYONU VAR, ÇALIŞMALARINI ÖNEMSİYORUM

Burdur Valisi Türker Öksüz, Yeşilay Burdur Şubesine ziyarette bulundu.

Yeşilay Danışma Merkezinde (YEDAM) gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Osman Koçibay ve yönetimi ile bir araya gelen Vali Öksüz, Yeşilay'ın İlimizdeki çalışmalarıyla ilgili kapsamlı brifing aldı.

Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadelede öncü rol oynayan Ülkemizin köklü sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğuna dikkat çeken Vali Öksüz, bu doğrultuda Yeşilay'ın İlimizdeki çalışmalarını önemsediğini ve yakından takip edeceğini ifade etti.

Toplumu ve yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençliğimizi zararlı alışkanlıklardan korumanın Devletimizin üzerinde önemle durduğu konuların başında geldiğini belirten Vali Öksüz, bu kapsamda Yeşilay'ın sigara ve uyuşturucu madde başta olmak üzere alkol, teknoloji, kumar vb. bağımlılıklarla mücadele etmek amacıyla yürüttüğü tüm önleyici ve rehabilite edici çalışmalarda önemli bir misyon üstlendiğini söyleyerek, yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Türker ÖksüzYeşilaydestekbağımlılıkmücadeleiş birliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.