Vali Şahin'e, Çavuşoğlu'ndan ziyaret

Vali Şahin, Çavuşoğlu'nu ağırladı

 Antalya Valisi Hulusi Şahin, önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nu ağırladı.
Önceki dönem Dışişleri Bakanı ve 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Seçimi’nde Ak Parti'den Antalya Milletvekili seçilen Mevlüt Çavuşoğlu, Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Çavuşoğlu’na, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin de eşlik etti.
Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Çavuşoğlu, Vali Şahin ile makamında görüşerek Antalya’daki yürütülen çalışmalar hakkında sohbet etti. Çavuşoğlu’nu ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Şahin, teşekkürlerini iletti.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Antalya ValiliğiHulusi ŞahinMevlüt ÇavuşoğluTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.