Vali Türker Öksüz Bahçeşehir Kolejini ziyaret etti

Burdur Valisi Sayın Türker Öksüz, Bahçeşehir Koleji ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci,kurucu Hurşit Çetin ve okul yönetimi tarafından kampüs girişinde karşılandı.

BURDUR VALİSİ TÜRKER ÖKSÜZ BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİ ZİYARET ETTİ
Burdur Valisi Sayın Türker Öksüz, Bahçeşehir Koleji ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci,kurucu Hurşit Çetin ve okul yönetimi tarafından kampüs girişinde karşılandı. Ziyaret esnasında ilkokul öğrencileri Sayın Valimize hoşgeldiniz diyerek çiçeklerini takdim ettiler.
Kültür merkezi,spor salonu ve kampüsün diğer bölümlerini gezen Türker, sınıflara girerek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Son olarak Bahçeşehir Koleji yöneticileri ile bir araya gelen Vali Öksüz, Burdur’un eğitimdeki yeri, başarısı ve özel okulların eğitime katkısı konuşuldu. Türker daha sonra Bahçeşehir Kolejine gerçekleştirdiği ziyaretini tamamlayarak okuldan ayrıldı…

Burdur ValiliğiTürker ÖksüzBahçeşehir KolejiziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.