Vali Türker Öksüz'den basın kuruluşlarına ziyaret

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Gazetesi ve Çağdaş Burdur Gazetesini ziyaret ederek, basın sektörünün sorunlarını dinledi ve başarılar diledi.

VALİ TÜRKER ÖKSÜZ'DEN BURDUR VE ÇAĞDAŞ GAZETELERİNE ZİYARET

Burdur Valisi Türker Öksüz, İlimizde günlük olarak yayın hayatını sürdüren gazetelerden Burdur Gazetesi ile Çağdaş Burdur Gazetesine ziyaretlerde bulundu.

Burdur'un her yönden yakından tanımaya, toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye hız kesmeden devam eden Vali Öksüz, bugün de basın kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi.

İlimizde İlkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışı ile toplumun gören gözü işiten kulağı olarak halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan Burdur Gazetesi ve Çağdaş Burdur Gazetesine İlimize kattıkları değer için teşekkür eden Vali Öksüz, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerine Burdur Gazetesi ile başlayan Vali Öksüz, gazete sahibi Adnan Taraşlı ve personelini işyerlerinde ziyaret ederek çalışmaları ve Burdur Gazetesinin kuruluşundan bugüne tarihsel gelişimi hakkında bilgi aldı.

Vali Öksüz son olarak Çağdaş Burdur Gazetesini ziyaret ederek, gazete sahibi Hasan Ali Daldal ve personeli ile bir araya geldi, basın sektörü ve çalışmaları ile ilgili sohbet ederek, bilgiler aldı.

Türker ÖksüzBurdur Valiliğibasın kuruluşlarıziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.