Vali Türker Öksüz ve Hanımefendi Öksüz'den bayramda anlamlı ziyaretler

Burdur Valisi Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz Hanımefendi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde anlamlı ziyaretler gerçekleştirerek bayram ruhunu Burdurlu vatandaşlarla paylaştı.

VALİ ÖKSÜZ VE HANIMEFENDİ ÖKSÜZ'DEN BAYRAMIN ANLAMINA UYGUN ZİYARETLER HUZUREVİ, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ, ŞEHİT AİLESİ VE SEVGİ EVİNİ ZİYARET ETTİLER

Burdur Valisi Türker Öksüz, eşi Meral Öksüz Hanımefendi ile birlikte, Bayramın 1. Günü, Hilmi-Hafize Evin Huzurevi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Şehit Ailesi ve Sevgi Evini ziyaret ederek, bayramın anlamına uygun ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Hilmi Hafize Evin Huzurevini ziyaret eden Vali Öksüz ve Hanımefendi Öksüz, eli öpülesi büyüklerimizin Ramazan Bayramını kutlayarak, bu anlamlı günde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadılar.

Ziyaretlerinin devamında, Ramazan Bayramı programı kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret eden Vali Öksüz ve Hanımefendi Öksüz, merkezde kalan çocuklarımızın bayram mutluluklarına ortak oldular. Çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdiler.

Ziyaretlerine Şehidimiz İbrahim Çelikbaş'ın ailesi ile devam eden Vali Öksüz ve Hanımefendi Öksüz, Aziz şehidimizin kıymetli eşi Aysun teyzenin ve çocuklarının Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu, manevi huzurunu şehidimizin aile fertleri ile birlikte yaşadılar. Her zaman yanlarında olduklarını bilmelerini isteyerek, kapılarının gönüllerinin kendilerine açık olduğunu ifade ettiler.

Vali Öksüz ve Hanımefendi Öksüz Ramazan Bayramı ziyaret programını sevgi evini ziyaret ederek tamamladılar. Çocukların Ramazan Bayramını kutlayan, bayram hediyelerini takdim eden Vali Öksüz ve Hanımefendi, çocukların bayram sevincine ortak oldular.

Ziyaretlerde Vali Öksüz'ün beraberinde Garnizon Komutanı Tank Alb. Şengezer Şimşek, Belediye Başkan V. Atam Gülcü, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav eşlik etti.

Türker ÖksüzMeral ÖksüzbayramziyaretRamazan BayramıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.