Van'da İşaret Diliyle Çanakkale Şehitleri Anıldı! Bucak'ta okumuştu

Van'da görev yapan Gülcan Yıldız, Çanakkale Şehitleri'ni anmak için öğrencileriyle birlikte işaret diliyle Çanakkale türküsü söyledi.

İşaret Dili ile Van da Çanakkale unutulmadı

Yıllar önce Hikmet Tolunay MYO da Halkla ilişkiler bölümü okuyan daha sonra Türkçe öğretmeni olarak eğitim öğretim hayatını bitiren Gülcan Yıldız görev yaptığı Van da işaret dili ile Çanakkale programı yaptı.

Gülcan öğretmen yaptığı açıklamada, " Bucak’ın bana kazandırdığı Halkla ilişkilerin her alanda olduğu gerçeğidir. O dönem de danışman hocam Kahraman Köktürk örneğin bana röportaj görevi vermişti. Şu anda Van-Hakkari yolu üzerinde bir dağ köyü. Köyün tek katlı tek derslikli birleştirilmiş sınıflı tek öğretmenli okulu Çamlık İlkokulu da görev yapıyorum. Öğrencilerimizle işaret dili ile Çanakkale türküsü söyledik" dedi

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kahraman Köktürk "çoğu Halkla ilişkiler ve tanıtım öğrencilerimiz ile görüşmeye devam ediyoruz. Sevgili öğrencimin öğrencileriyle Van Başkale de Çanakkale duygusunu yaşatması ile çok gurur verici duygulandım.

 

işaret diliÇanakkale ŞehitleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.