VATANDAŞIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞIYOR CENAZE VE TAZİYEDE ÖNLEMİ MUHTAR ALDI

Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarlığı cenaze namazı ve taziye evine, Corona Virüs tedbirleri dolayısıyla giderek uyarılarda bulundu ve maske dağıtımı yaptı.

Bucak Alaattin Mahallesi Muhtarlığı cenaze namazı ve taziye evine, Corona Virüs tedbirleri dolayısıyla giderek uyarılarda bulundu ve maske dağıtımı yaptı.

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, cenaze namazına katıldı. Cenazeye katılan cemaati uyaran Muhtar Tuncer, tedbirlere uyulması gerektiğini tekrar ederken, çok yakın olmayalım hem kendimizi hem yanımızdaki vatandaşları koruyalım, defin işleminin ardından taziye esnasında tokalaşmayalım mesafeye dikkat edelim uyarısı yaptı.

Cenaze Namazının ardından taziye evine de giden Muhtar Tuncer, maske dağıtımı yaparak vatandaşlara bilgilendirdi. Taziye evlerinde insanların bir birine yakın oturduğu ve risk olduğunu düşüncesiyle tüm vatandaşa tek tek maske dağıtımı yapan muhtara biz hasta mıyız neden maske takıyoruz sorusu üzerine,sağlıklı olabiliriz karşımızdaki insanlar hasta olabilir. Biz hasta olduğumuz için değil kendimizi ve karşımızdakileri korumak için maske takmalıyız dedi.

Maske kullanımı hakkında bilgi verdikten sonra Muhtar İsmail Tuncer, bu zor günlerde bir birimize destek olmalıyız, vatandaşlarımıza gerekli uyarıları yaptık. Her vatandaşımız bizler için kıymetli onların can sağlıkları için tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. İşimiz olmadığı müddetçe dışarıya çıkmayalım, evde kalalım. Çocuklarımızı pazara, alış verişe götürmekten kaçınalım.65 yaş ve üstü vatandaşlarımız evlerinde kalsınlar, bir ihtiyaçları olursa 112’yi arayarak isteklerini iletirlerse her türlü ihtiyaçları karşılanacaktır. 112’yi aramaktan çekinen vatandaşlarımız muhtarları da arayabilir bize de ulaşırlarsa her türlü destek için göreve hazırız.Umarım uyarılarımız dikkate alınır ve bu zor günlerde kayıp yaşamayız. ” ifadelerini kullandı.

Coronavirüsburdur coronavirüsCorona Virüs tedbirleriTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.