Vehbi Vakkasoğlu Bucaklılarla Buluştu

Eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu, BEKAP2 Şehir konferansları kapsamında Bucaklılarla buluştu. Bucak Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, resmi kurumların amir ve müdürleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve vatandaşlar katıldı. BEKAP 2 …

Eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu, BEKAP2 Şehir konferansları kapsamında Bucaklılarla buluştu.

Bucak Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, resmi kurumların amir ve müdürleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve vatandaşlar katıldı.

BEKAP 2 Şehir Konferansları kapsamında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program İstiklal Marşının kabulü, Milli şair Mehmet Akif Ersoy, Çanakkale Zaferi ve şehitleri saygıyla anıldı. Daha sonra Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu davetlilere İstiklal Marşı, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, Çanakkale Zaferi ve şehitlerimiz ile ilgili söyleşi yaptı.

Ünlü Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun konferansından sonra Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, Vakkasoğlu’na anmalık olarak Bucak salebi, Ceviz ezmesi gibi ürünlerin bulunduğu hediyeler verdi.

Vehbi VakkasoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.