Vekiller Açıkladı ”Bucak İlçemize Hayırlı Olsun”

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik Ve Yasin Uğur'un Yaptığı Açıklamada Bucak Belediyesinin İhtiyaçları Olan Yükleyici- Kazıcı Bekoloder ve 8000 lt. su kapasiteli arazöz Hazırlanan Projeler Dahilinde Gerekli Görüşmeler Yapılarak Bucak İlçemize Teslim Edildi.

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik Ve Yasin Uğur’un Yaptığı Açıklamada Bucak Belediyesinin İhtiyaçları Olan Yükleyici- Kazıcı Bekoloder ve 8000 lt. su kapasiteli arazöz Hazırlanan Projeler Dahilinde Gerekli Görüşmeler Yapılarak Bucak İlçemize Teslim Edildi.

Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ”Bucak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal ile birlikte, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum’la AK Parti Burdur Milletvekilleri olarak yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Bucak Belediyemize Yükleyici- Kazıcı Bekoloder ve 8000 lt. su kapasiteli arazöz Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe ile kazandırılmıştır. Yeni Ekipmanlar Bucak Belediyemize ve İlçemize Hayırlı Olsun.” Dediler.

Bayram ÖzçelikYasin UğurTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.