Vekiller Açıkladı Emin Gülmez Orta Okulu İhaleye Çıkıyor

EMİN GÜLMEZ ORTA OKULU İHALEYE ÇIKIYOR AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak Emin Gülmez Ortaokulu inşaatı ile ilgili açıklamada bulundu. “YENİ EĞİTİM YILINA YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR” Bucak Emin Gülmez Orta Okulunun yeni eğitim …

EMİN GÜLMEZ ORTA OKULU İHALEYE ÇIKIYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak Emin Gülmez Ortaokulu inşaatı ile ilgili açıklamada bulundu.

“YENİ EĞİTİM YILINA YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”

Bucak Emin Gülmez Orta Okulunun yeni eğitim yılına yetişmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ 32 Derslikli Bucak Emin Gülmez Ortaokulu inşaatı ihaleyi alan firmadan kaynaklanan nedenlerden dolayı durdurulmuştu. Yasal sürecin tamamlanarak sözleşmenin feshedilmesi ile birlikte Burdur İl Özel İdaremiz tarafından yeniden ihale süreci başlatıldı. Bucak Emin Gülmez okul inşaatı ihale tarihi 21 Şubat 2020 olarak EKAP sistemine yüklendi. Tüm yatırımlarımızı takibine devam ediyoruz. Bucak İlçemize hayırlı olsun. ” açıklamasında bulundu.

Bayram ÖzçelikTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.