Vestel Artık Bucak'ta Açılışa Özel İndirimleri Kaçırmayın

Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya ve elektronik markalarından Vestel’in Bucak bayisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Furkan Kışlalıoğlu ve Ali Gün ortaklığında bünyesinde beyaz eşya ve elektronik ürün satışı gerçekleştiren Vestel Bayii hizmete açıldı. 

Vestel beyaz eşya, Elektronik eşyalar, elektrikli ev aletleri ve Plazma Tv çeşitlerinin tümünün yer aldığı mağaza açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. 

Açılış törenine Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, Bucak Hızarcılar, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sezgin Sezgin, Oğuzhan Mahallesi Muhtarı Yaşar Çeltikçi ve çok sayıda davetli katıldı. 

Mağaza, hem açılış töreni, hem de açılışa özel tüm ürünlerde farklı oranlarda sunulan indirimler nedeniyle vatandaşlar tarafından ziyaret edildi. 

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Türkiye’nin teknoloji ve tasarımdaki yerli gururu Vestel markasının Bucak’a kazandırılmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. 

Vestel’in dünyanın en ileri teknolojilerine sahip elektronik ve beyaz eşya ürünlerini, Bucak’ta müşterileriyle buluşturduklarını aktaran Furkan Kışlalıoğlu, “Bucak’ta vatandaşlarımızın kaliteli, yenilikçi ve marka ürünlerle buluşmasını arzuluyoruz. Bu çerçevede Vestel markası artık daha öne çıkmış bir şekilde vatandaşlarımıza sunuyor. Vestel Türkiye’nin yerli markasındandır. Vestel markasını Bucak'a kazandırmış olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Bucak'a hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Vestel Bucak Mağazasında açılışa özel %20'ye varan indirimleri kaçırmayın...

VESTEL BUCAK

TEL: 

Furkan Kışlalıoğlu : 0554 457 7562

Ali Gün : 0544 821 1002

Adres: Oğuzhan Mah. Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:15/A (Mondi Karşısı ) Bucak / Burdur

Beyaz EşyaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.