Vestel Derin Dondurucu İle 4 Mevsim Tazelik Bu Fiyatları Kaçırmayın!

Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya ve elektronik markalarından Vestel’in Bucak bayisi Kurban Bayramı öncesinde kampanya başlattı.

Furkan Kışlalıoğlu ve Ali Gün ortaklığında bünyesinde beyaz eşya ve elektronik ürün satışı gerçekleştiren Vestel Bayii kısa sürede Bucak Halkının tercihi haline geldi.

Vestel Derin Dondurucu ile 4 mevsim tazelik isteyenler için Vestel Bucak'ta derin dondurucular 2 Bin 849 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Vestel’in dünyanın en ileri teknolojilerine sahip elektronik ve beyaz eşya ürünlerini, Bucak’ta müşterileriyle buluşturduklarını aktaran Furkan Kışlalıoğlu, " Bucak Halkı'na bizlere gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum. Derin Dondurucularımız 2 Bin 849 TL'den başlayan fiyatlarla Bucak'ta vatandaşların hizmetine sunuyoruz. Kampanyamız 15 Temmuz tarihine kadar geçirlidir. Tüm Halkımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

VESTEL BUCAK TEL:  Furkan Kışlalıoğlu : 0554 457 7562 Ali Gün : 0544 821 1002 Adres: Oğuzhan Mah. Hoca Ahmet Yesevi Caddesi No:15/A (Mondi Karşısı ) Bucak / Burdur

beyaz eşyaelektronik eşyalarTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.