Volkan Mengi'ye köyünde coşkulu karşılama

Ak Parti Burdur Milletvekili Adayı Volkan Mengi ata toprağında coşkuyla karşılandı. Geç saatlere kadar devam eden buluşmada Mengi köylülerinden tam desteği aldı.

Ak Parti Burdur Milletvekili Adayı Volkan Mengi ata toprağında coşkuyla karşılandı. Geç saatlere kadar devam eden buluşmada Mengi köyüllerinden tam desteği aldı.

Genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Ak Partili Milletvekili adayları için zaman mevhumu artık ortadan kalktı. Gündüz adaylarla yapılan ziyaretler akşamda bireysel dokunuşlarla devam ediyor.

Bugün akşam ata toprağı Yazıköy’de seçim çalışmalarını yürüten Ak Parti Burdur Milletvekili Adayı Volkan Mengi davullu zurnalı ve meşaleli buluşmada moral depoladı.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’ın da eşlik ettiği ziyarete Yazıköy sakinlerinin ilgisi büyük oldu.

Geç saatlere kadar devam eden buluşmada Mengi Yazıköy’lülere seslenerek, Yazıköy’ün evladına sahip çıkacağını biliyorum diyerek destek istedi. Ak Parti iktidarında Burdur’a yapılan hizmetleri sıralayan Özçelik, Burdur’un Ankara’da daha güçlü temsil edilmesi için 3 adayında seçilmesinin şart olduğunu söyledi ve Yazıköy’ün evladına sahip çıkacağını biliyorum dedi.

Volkan MengiAK Parti Burdur Milletvekili adaylarıTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.