Yağmur Beauty Bucak'ta Hizmetinizde Açılışa Özel %20 indirim

Burdur'un Bucak ilçesinde Yağmur Beauty, açılışa özel indirimlerle hizmete açıldı.

Burdur'un Bucak ilçesinde Yağmur Beauty, açılışa özel indirimlerle hizmete açıldı.
Bir güzellik merkezinde aradığınız her şeyi sizlere sunan Yağmur Beauty dört çeşit zayıflama cihazıyla da sizlere hizmet veriyor.
Lazer epilasyon, cilt bakımı, cilt analizi cihazı, dövme silme, karbon peeling, yüz gençleştirme, zayıflama, yağ parçalama, sıkılaşma ve germe özelliği, ödem attırıcı, G5, lenf drenaj, EMS ile aradığınız tüm hizmetler sizleri Yağmur Beauty'de bekliyor.
Toplam 10 adet son model cihazla hizmet verdiklerini belirten Yağmur Beauty işletme sahibi Ayşegül Bülbül, " Birçok cihazla kadınların istediği hizmetleri veriyoruz. Bunun yanı sıra Kozmetik ilaçlarımızla danışmanlarımızın ihtiyaçlarına göre, cildine göre destekleyici olarak kullanıyoruz. Açılışa özel %20 indirimlerle tüm Bucak Halkını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haftanın 6 günü saat 09:00 ile 19:00 arasında hizmet veren Yağmur Beauty işletme sahibi Bülbül, " Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için aldığım eğitimlerle salonumuzu ilçemize kazandırdık. Milli Eğitim Bakanlığı dahil olmak üzere, bütün belgelerimizi aldık. Hizmet verdiğimiz 10 cihaz için ayrı ayrı eğitim aldık. Tüm belgelerimiz, sertifikalarımız mevcuttur. Bucak Halkının hizmetindeyiz." şeklinde konuştu.

Yağmur Beauty

TEL: 0541 181 36 50

Adres: Oğuzhan Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi No:7Ada Plaza Kat:1 Daire:7 Bucak / Burdur

Bucak güzellik merkeziBurdur güzellik merkeziYağmur BeautyTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.