Yapay zeka Türkiye illerine yeni isimler verdi Bazıları beğenildi, bazıları hayal kırıklığı yarattı

Yapay zeka tarafından önerilen yeni Türkiye illeri isimleri, sosyal medyada ilgi uyandıran bir konu oldu. Bazıları bu yeni isimleri beğenirken, bazıları da mevcut isimlerden memnun olduğunu ifade etti.

Yapay Zeka Tarafından Yeniden Adlandırılan Türkiye İlleri Haritası Ortaya Çıktı

"Haritaları Seviyorum" adlı Twitter hesabı, yapay zeka tarafından yeniden adlandırılan Türkiye illeri haritasını paylaştı. Bu haritada Burdur ve komşu iller de yeni isimlerle temsil edildi.

İşte Yapay Zeka Tarafından Yeniden Adlandırılan İller:

Burdur - Nilgün İstanbul - İstarmoni Ankara - Atatürk Malatya - Kayısı Kars - Karpaşa Batman - Silvan Trabzon - Hamsipol Rize - Rizeville Eskişehir - Modern Çorum - Amasya Civarı Çanakkale - Troya Aydın - Aphrodisias

Yapay zeka tarafından önerilen bu yeni isimler, illerin coğrafi özelliklerine, tarihine veya popüler özelliklerine göndermelerde bulunuyor. Özellikle İstanbul'un "İstarmoni" ve Ankara'nın "Atatürk" olarak adlandırılması dikkat çekici. Bu yeni isimler, insanlarda bazen hayal kırıklığına bazen de gülümsemeye neden olmuş gibi görünüyor. Ayrıca, bazı iller antik dönemden kalma adlarıyla anılıyor, bu da farklı bir ilginçlik katıyor.

yapay zekailisimTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.