YAŞLI KADIN DOLANDIRICIYI TUZAĞA DÜŞÜRDÜ

Burdur'un Yeşilova ilçesi Güney kasabasında kendisini Jandarma olarak tanıtan kişi, telefonla aradığı yaşlı kadını dolandırmak üzereyken yakalandı. Olay Güney Kasabasında meydana geldi.

Burdur’un Yeşilova ilçesi Güney kasabasında kendisini Jandarma olarak tanıtan kişi, telefonla aradığı yaşlı kadını dolandırmak üzereyken yakalandı.

Olay Güney Kasabasında meydana geldi. Yaşlı bir kadını telefonla arayan dolandırıcı kendisini Jandarma olarak tanıtarak ‘komşundan altın çalmışsın, senin evde arama yapacağız’ diyerek telefonu kapattı. Bir süre sonra yaşlı kadının evine gelen şüpheli bu kez kendini savcı olarak tanıtarak evde arama yapmak istediğini ve kapıyı açmasını söyledi. Yaşlı kadın ise muhtara haber verdiğini ve Jandarmayla birlikte eve geleceklerini cevabını verdi. Bunun üzerine yakalanacağını anlayan şüpheli koşarak kaçmaya başladı. Kaçan şüpheli köy halkı tarafından yakalandı.

Olay yerine gelen Jandarma ekiplerine teslim edilen şüpheli ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

DOLANDIRICILIKTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.