Yavuz Aktaş Türkiye Şampiyonu Oldu! Burdur'u Gururlandırdı

Burdurlu engelli yüzücü Yavuz Aktaş, Sakarya'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 100 metre serbest stil kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Aktaş, 50 metre sırt üstü yarışmada 2. ve 100 metre kurbağalama stilinde 3. olarak büyük bir başarı elde etti.

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme şampiyonasında Burdur'lu Yavuz Aktaş Türkiye şampiyonu olarak Burdur’u gururlandırdı.

40 sporcunun katıldığı yarışmada Yavuz Aktaş 100 Metre serbest stilde 1.nci olurken 50 m sırt üstü yarışmada 2.nci 100 m kurbağalar stilinde 3.ncü oldu.

Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörü Ahmet Evcil yaptığı açıklamada, " “Yavuz yaklaşık 1.5 yıldır benim öğrencim. 27 Mart Eskişehir’de yapılacak olan Milli takım seçme ve baraj yarışları için çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. 7 Mart Sakarya da Burdur’u gururlandırdığımız gibi, 27 Mart’ta da madalyalarla geri dönmeyi hedefliyoruz. Zafer Hocamızla birlikte, Yavuz öğrenicimizi daha iyi konuma getirebilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. “ ifadelerini kullandı.

 

Yavuz AktaşTürkiye ŞampiyonuTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.