YAYLADA ALTIN DÖNEM BAŞLIYOR

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2019 yılı destek programı kapsamında 8 milyon tl destek almaya hak kazandı. 2019 yılı proje teklif çağrısı kapsamında 20 milyon tl bütçeli 3 ayrı mali destek programı bulunuyor.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2019 yılı destek programı kapsamında 8 milyon tl destek almaya hak kazandı. 2019 yılı proje teklif çağrısı kapsamında 20 milyon tl bütçeli 3 ayrı mali destek programı bulunuyor. Bunlar Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı, Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı. Bu 3 proje kapsamında toplam 125 başvuru yapıldı. Ajansa sunulan projelerin değerlendirme sonuçları 24.10.2019 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı’nda karara bağlandı. Karar sonucu Burdur ili 8 milyon tl destek almaya hak kazandı.

Baka tarafından Dirmil’de yayla turizmi ve konaklama tesisi projesi onaylandı. Başkan Serttaş müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu

işte başkanın açıklamaları

YAYLADA ALTIN DÖNEM BAŞLIYOR !

Gelişen, güzelleşen ve modern bir duruma getirmeye çalıştığımız DİRMİL’imize Yayla Turizmi ve Konaklama tesisi olarak Arkıtça Mevkisine hazırlattığımız “Yaylada Altın Dönem Başlıyor” adlı projemiz BAKA (Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı) tarafından onaylandı. Projemizin onayında emeği geçen herkese teşekkür ederim. DİRMİL’imize hayırlı olsun.

Batı Akdeniz Kalkınma AjansıYAYLADA ALTIN DÖNEMTürkiyeBurdurAltınyayla (Dirmil)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.