Yeni Burdurspor ve Burdur Esnafspor 1.Amatör Lige Yükseldi

Yeni Burdurspor ve Burdur Esnafspor 1.Amatör Lige Yükseldi 2018/2019 Futbol Sezonunda 7 takımın mücadele ettiği 2.Amatör Ligde Yeni Burdurspor 34 puanla lider olarak, Burdur Esnafspor ise 27 puanla 2.sırada yer alarak 1.Amatör Lige yükselme …

Yeni Burdurspor ve Burdur Esnafspor 1.Amatör Lige Yükseldi

2018/2019 Futbol Sezonunda 7 takımın mücadele ettiği 2.Amatör Ligde Yeni Burdurspor 34 puanla lider olarak, Burdur Esnafspor ise 27 puanla 2.sırada yer alarak 1.Amatör Lige yükselme başarısını gösterdi.

24 Mart 2019 Pazar günü Gazi Atatürk Stadyumunda düzenlenen kupa törenine AK PARTİ Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Belediye Başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz ve ekibi, AK PARTİ Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ve ekibi, , Burdur ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, Futbol İl Temsilcisi Murat Türker, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya,Yeni Burdurspor ve Burdur Esnafspor kulüp yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

Yeni Burdurspor ve Burdur Esnafspor’u bu başarısından dolayı tebrik eder, yeni sezonda başarılar dileriz.

BurdursporBurdur Esnafspor1.Amatör LigTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.