Yeni Devlet Hastanenin İhalesi Gerçekleştirildi

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, yeni hastanenin ihalesinin yapıldığını aktardı. Uzun dönemdir yapımı merakla beklenen Burdur Devlet Hastanesi’nin yapım ihalesi yapıldı.21 Aralık 2018 tarihine ihale tarihi belirlenen Burdur …

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, yeni hastanenin ihalesinin yapıldığını aktardı.

Uzun dönemdir yapımı merakla beklenen Burdur Devlet Hastanesi’nin yapım ihalesi yapıldı.21 Aralık 2018 tarihine ihale tarihi belirlenen Burdur Devlet Hastanesi yapım ihalesi gerçekleşti.

Burdur Merkez Atatürk Mahallesi’nde bulunan ve TSK’dan tahsis edilen arazide yapılacak 475 yataklı Burdur Devlet Hastanesi yapım inşaatı ihalesini kazanan firmanın ismi değerlendirme ve itiraz süresi sonrası açıklanacağı bildirildi.

Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “Yeni Burdur Devlet Hastanesi ihalesi gerçekleşti.Süreçte ihale değerlendirme aşaması olacak sonra itiraz süresi olacak. Sonra sözleşmeye davet aşaması gerçekleştirilecek ve sonrası yer teslimi olacaktır” açıklamasında bulundular.

Ak PartiBayram ÖzçelikYasin UğurTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.