“Yeni Hasan Hüseyinler Yetişecek”

Ağlasun MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut, “Hasan Hüseyin Korkmazgil Kütüphanesini kuracağız. Yeni Hasan Hüseyin’ler yetiştireceğiz, gençlerin önünü açacağız” dedi. Okumanın önemine vurgu yapan Mehmet Turgut, “ kendini bilen, ahlaklı, kültürlü gençler yetişmek zorundayız. Herkesin ilk …

Ağlasun MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Turgut, “Hasan Hüseyin Korkmazgil Kütüphanesini kuracağız. Yeni Hasan Hüseyin’ler yetiştireceğiz, gençlerin önünü açacağız” dedi.

Okumanın önemine vurgu yapan Mehmet Turgut, “ kendini bilen, ahlaklı, kültürlü gençler yetişmek zorundayız. Herkesin ilk baştaki görevi ve amacı bu olmalı. Siyasetçiler seçim zamanlarında vaatlerini sıralarken eğitimle alakalı olanları sonlara doğru verirler. Çünkü halkımızda daha fazla karşılık bulan konuların bunlar olmadığını düşünürler. Bir belediye başkanının asli görevleri zaten bellidir. Bizler eğitimi ön plana almalıyız. Hatta en öne eğitimi almalıyız. Ağlasun’a Hasan Hüseyin Korkmazgil Kütüphanesini kuracağız. Okuyan, araştıran ve kültürlü gençler yetiştirmek zorundayız” diye konuştu.

Korkmazgil KütüphanesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.