YENİ MAHALLEDE MİTİNG HAVASINDA TOPLANTI

İyi Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Alparslan Dursun Yeni mahallede vatandaşlarla buluştu. İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde dört koldan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlere sayılı gün kala birçok mahallelere ziyaretlerde bulunan …

İyi Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Alparslan Dursun Yeni mahallede vatandaşlarla buluştu.

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde dört koldan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlere sayılı gün kala birçok mahallelere ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Alparslan Ahmet Dursun, İlçe Başkanı Safa Sönmez ve  teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaret turlarına hız kesmeden devam ediyorlar. Dün akşam Yeni mahalle halkı ile bir araya gelen partililer vatandaşlarla istişarede bulundu.

Dursun talepleri dinleyip tek tek not alıyor. Toplantıda  konuşma yapan Başkan adayı Dursun’’Mahallerimizin ve esnaflarımızın sıkıntılarını biliyoruz, seçildiğimiz takdirde hep birlikte el ele vererek ekibimizle birlikte mahallelerimizin ve ilçemizin sıkıntılarını hep birlikte el ele vererek çözeceğiz” dedi.

Alparslan DursunMİTİNGTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.