Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz, Bucak için çalışacak - Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Atakan Korkmaz, NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu'nu ziyaret etti.

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Atakan Korkmaz, NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu'nu ziyaret etti.

Seçim sürecinin başından sonuna izlenen politikalar hakkında NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu ile sohbet eden Atakan Korkmaz, vatandaşların kendisine destek vermesi halinde Bucak'ın ve Bucak Halkının menfaatine olan tüm hususlarda Bucak için çalışacağını aktardı.

Yeniden Refah Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayı Atakan Korkmaz yaptığı açıklamada, " Bucak Belediye meclis üyesi seçilmesi halinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçim sonrasında seçilen Belediye başkanın vermiş olduğu projelerinin takipçisi olacağını dile getirdi. Bucaklı vatandaşlarımızın menfaatine olan tüm projeleri sonuna kadar destekleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü için Belediye Meclisi'nde vatandaşlarımızın sesi olacağız. Daha yaşanabilir bir Bucak için elimizden gelen gayretin fazlasını yapacağız ve yapılan projelerin sonuna kadar takipçisi olacağız.

Başkanın kim olursa olun bucak için yapılan her güzel ve yararlı projelere bütün desteğimizi vereceğiz. " ifadelerini kullandı.

Atakan Korkmazbelediye meclis üyesi adayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.