Yenilenen yüzü ve yeni enerjisiyle Fresh&Fit yeni yıla kampanyayla giriyor

Fresh&Fit, yenilenen yüzüyle Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermeye devam ediyor.

Fresh&Fit, yenilenen yüzüyle Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermeye devam ediyor.

2023'e sayılı günler kala yeni yüzüyle hizmeti sürdüren Fresh&Fit yeni yıla kampanya ile giriyor.

Sizde yeni yıl kampanyasından yararlanmak ve ücretsiz deneme seansı ile diyetisyen ön görüşmesi ve detaylı vücut analizi için randevu oluşturmayı unutmayın.

VACUMAGİC
Fiziksel egzersizi , IR ışını ve vakumla birleştiren yeni nesil fitness aracı olarak piyasaya sürülmüştür. Geleneksel egzersiz programına göre daha fazla ve hızlı bir şekilde kalori yakmanıza olanak sağlar.IR (kızılötesi) ışınları sayesinde vücut sıcaklığının artmasına bağlı olarak terleme artacağından dolayı metabolizma hızlanır. Böylelikle kan dolaşımı artar ve yağların harekete geçmesi sonucunda yağ yakımı başlar.

MAGİCROLL
Dönen silindire bağlı ahşap çubuklardan oluşan bir lenf masajıdır.Özellikle bölgesel sorunu olan kişilerde vücutta yağ yakımı istenen bölgeyi bu yolla uyarıyor IR ışınlar sayesinde vücut ısısını arttırıp metabolizmayı hızlandırarak selülit oluşumunu ortadan kaldırıyoruz .

G6 MASAJ CİHAZI
İnterferez akım vererek , vücuttaki sinirleri uyararak fizyoterapik etki ve rahatlama sağlar. Masaj yaparak yağları parçalar. Lenfatik masaj yaparak ödem ve toksini atar . Özellikle karın bölgesinde uygulanır . Selülit tedavisinde başaralı bir cihazdır.

İLETİŞİM
Hemşire Kübra KOŞAR: 0507 319 07 15 Diyetisyen Merve SEZGİN: 0533 018 49 26 İnstagram: freshfit15

Bucak diyetisyenBurdur diyetisyenMerve SezginTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.