Yeşilçam Medya ile Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve iş takipçileri Odası indirim anlaşması

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ile Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve iş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar arasında sözleşme imzalandı

Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk ile Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve iş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar arasında sözleşme imzalandı. Sözleşmeye göre Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve iş takipçileri Odası üyeleri Yeşilçam Medya’dan alacakları hizmetlerde %30 indirim kazanacaklar.
Sözleşmenin içeriğine göre Antalya Emlakçılar, Oto galericileri ve iş takipçileri odası üyelerine, Yeşilçam Medyaya ait olan 8 Tane haber sitesinde (07haber.com.tr 07hakkinda.com sondakikaantalya.com haber7antalya.com Antalyaduyuru.com akdenizguncel.com ulusalnews.com bizimulke.com) Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi adındaki dergide, haftalık çıkan gazetede, organizyon ve plaket töreninde, Özel Kalite Belgesi ve diğer sosyal medya hesaplardan yapılan tüm hizmetler de, reklam, açılış, röportaj vs. işlemlerde %30 indirim verilecek.

Yeşilçam MedyaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.