Yeşilova'da Doğalgaz Müjdesi! İkinci Etap Boruları Geldi, Çalışmalar Başlıyor

Yeşilova'da doğalgaz çalışmaları hız kazanıyor. İkinci etap doğalgaz hattı için borular gelmeye başladı ve bu ay içinde başlayacak çalışmalarla birlikte tüm Yeşilova'da doğalgaz hattı tamamlanmış olacak.

Yeşilova'da Doğalgaz Çalışmaları Hız Kazanıyor!

Yeşilova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ikinci etap doğalgaz hattı için boruların gelmeye başladığı ve bu ay içinde başlayacak çalışmalarla birlikte tüm Yeşilova'da doğalgaz hattının tamamlanacağı belirtildi.

Açıklamada, "İkinci etap doğalgaz hattımız için borularımız gelmeye başladı. Bu ay içinde başlayacak çalışmalarla birlikte bütün Yeşilova'mızda doğalgaz hattımız tamamlanmış olacak." ifadelerine yer verildi.

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yeşilova'mıza doğalgazı getirmek için başlatılan çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi. İkinci etap doğalgaz hattı için borularımız gelmeye başladı. Bu ay içinde başlayacak çalışmalarla birlikte tüm Yeşilova'da doğalgaz hattımız tamamlanmış olacak."

doğalgazboruçalışmaYeşilova BelediyesiOkan KurdTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.