Yeşilova'da Yaz Ayları Rahat Geçecek! Sinek ve Böceklerle Mücadele Başladı

Yeşilova'da sinek ve böceklerden rahatsız olmayacaksınız! Belediye ilaçlama çalışmaları ile yaz aylarını rahat geçirmenizi sağlıyor.

Yeşilova'da Sinek ve Böceklerle Mücadele Başladı!

Yeşilova Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, sazlık alan ve çayırlık bölgelerde sinek, böcek, haşere ve larva ilaçlama çalışmalarının başladığı belirtildi.

Açıklamada, "Sazlık alan ve çayırlık bölgelerimizde sinek, böcek,haşere ve larva ilaçlama çalışmalarımız yapılmaya başlandı. Herşey halkımızın huzuru ve mutluluğu için." ifadelerine yer verildi.

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Vatandaşlarımızın yaz aylarında sinek, böcek ve haşerelerden rahat etmesi için sazlık alan ve çayırlık bölgelerde ilaçlama çalışmaları başlattık. Bu çalışmalar kapsamında, ilaçlama ekiplerimiz belirlenen alanlarda titizlikle çalışmaktadır.

Bu çalışmaların halkımızın sağlığı ve huzuru için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, ilaçlama çalışmaları sırasında ekiplerimize yardımcı olmaları ve ilaçlanan alanlara girmemeleridir."

yaz aylarırahatsinekböcekmücadeleTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.