Yeşilova Kaymakamlığı Salda Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki ‘doğa harikası’ Salda Gölü eşsiz turkuaz rengi, beyaz kumsalları ve adacıkları ile son yıllarda çekim merkezi haline geldi.

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki ‘doğa harikası’ Salda Gölü eşsiz turkuaz rengi, beyaz kumsalları ve adacıkları ile son yıllarda çekim merkezi haline geldi.

Salda Gölü hakkındaki ‘Maldivler benzetmesi’, ‘Saldivler yakıştırmaları’, medyada Salda Gölü hakkında birbiri ardına çıkan haberler, yayınlar, sosyal medyada, internetteki Salda Gölü fotoğrafları, paylaşımları, Salda Gölü’ne olan merakı artırırken, ziyaretçi patlamasını da tetikledi.

Yeşilova Kaymakamlığı da artan talep üzerine Salda Gölü kenarında yaptırılan 3 adet bungolov cafeler yaparak ziyaretçilerin kullanımına sundu. Salda gölünde keyifli anlar yaşarken rahatça oturabileceğiniz,duş alabileceğiniz, üzerinizi değiştirebileceğiniz cafelerde keyifli anlar geçirebiliyorsunuz.

Son günlerde artan ziyaretçi yoğunluğu nedeniyle bir hayli turistin ilçeye geldiğini belirten ilçe sakinleri, “Göl gerçekten, temizliği, berraklığı, yüzülebilir oluşu ve de görselliği ile ziyaretçileri büyülüyor. Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle gölün hem kirlenmesini ve tabiat parçası olarak temiz kalarak turizme hizmet etmesini, hem de turizme kazandırılmış olması hasabiyle gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayabilir olması yönüyle desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştular.

yeşilova salda gölüsaldaTürkiyeBurdurYeşilova

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.