“Yılbaşından Önce Hizmete Açılacak!”

Bucak Belediyesinin 3. akaryakıt istasyonu inşaat çalışmasını da yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yirmi gün önce başlayan akaryakıt istasyonunun yüklenici firma tarafından hızla yapım çalışmalarının sürdüğünü ve yılbaşına kadar tamamlanacağını söyledi.

Bucak Belediyesinin 3. akaryakıt istasyonu inşaat çalışmasını da yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yirmi gün önce başlayan akaryakıt istasyonunun yüklenici firma tarafından hızla yapım çalışmalarının sürdüğünü ve yılbaşına kadar tamamlanacağını söyleyerek, “Taşeron firmamız akaryakıt istasyonu çalışmalarına sağ olsun son hızla devam ediyor. Yirmi gün önce temeli atılan akaryakıt istasyonumuz sizde görüyorsunuz ki epey ilerledi. Hizmet binasının ikinci katı tablalara dökülmek üzere, depoların olduğu bölüm yapılmış vaziyette inşallah söz verildiği gibi 65-70 günde teslim edecekler. İnşallah yılbaşından önce 3. Petrol istasyonumuzu açacağız. Bucak’ın gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen tüm gayretle çalışmalarımıza devam ediyor. Herşey Bucak için.”ifadelerine yer verdi.

 

akaryakıt istasyonu inşaat çalışmasıBucak BelediyesiEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.