YILDIZ İLETİŞİM’DEN SOSYAL DUYARLILIK HALK EVDEKALSIN DİYE EVE HİZMET GÖTÜRÜYOR

Türkiye’de resmi kurumlar ve belediyeler Corona virüsü salgınında en büyük risk grubunu oluşturan 60 yaş üstü vatandaşlar için seferber olurken Bucak’ta Yıldız İletişim de bir ilke imza atıyor.

Türkiye’de resmi kurumlar ve belediyeler Corona virüsü salgınında en büyük risk grubunu oluşturan 60 yaş üstü vatandaşlar için seferber olurken Bucak’ta Yıldız İletişim de bir ilke imza atıyor.

Bucak İlçesi’nde Coronavirüs nedeniyle vatandaşların evde kalması istenirken, bu çağrıya kulak veren Turkcell Yıldız İletişim “Bucak’lı evde kalsın, dışarıya çıkmasın. Biz hizmeti ayağınıza getirelim” diyerek kampanya başlattı. Bu kampanya ile Bucak Turkcell bayii olarak hizmet veren Yıldız İletişim, fatura ödeme ve diğer hizmetler için çarşıya gelemeyen müşterilerin evlerine giderek fatura ödemeleri, numara taşıma, tarife değişikliği, telefon ve aksesuar satışı ve diğer iletişim hizmetleri gibi tüm hizmetleri müşterilerin ayağına götürerek vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara başladı.

Yıldız İletişim, evdekal hizmetini Bucak ilçe merkezi ve köylere götürerek, kendi bünyesinde yapılan işlemleri evlerde yapmaya başlayacak. Bu hizmete ulaşmak için tek yapmanız gereken “Turkcell Mobil Hizmet” numarasını aramak veya WhatsApp üzerinden iletişime geçmeniz yeterli olacak.

0530 844 7878  arayın veya WhatsApp üzerinden mesaj atın Turkcell Yıldız İletişim evinize gelsin.

TURKCELL YILDIZ İLETİŞİM EVDE KAL BUCAK,

 

HİZMET AYAĞINA GELSİN. Mobil Hizmet Numarası :0530 844 7878

Siz gelemiyorsanız, Yıldız İletişim size gelir. Kapıda hizmet

Tarife değişikliği, numara taşıma , telefon ve aksesuar satışı , vs vs vs.

Yaşlılar için fatura tahsilatı İlçe merkezi Köyler WhatsApp ve evde hizmet numarası :05308447878-05308441507

tanıtımTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.