Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonu Bayramda Hizmetinizde

Katlı işyeriyle lezzetleri sizlerle buluşturan Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonu Bucak'ta hizmete açıldı. İşte detaylar....

7 Temmuz Perşembe günü saat 15:00 Fevzi Paşa Caddesi Belediye arkasında yapılan açılışa, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe ve davetliler katıldı.

Edilen duaların ardından kurdele kesimi sonrasında Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonu hizmete başladı.

Lezzetli ürünleriyle çarşıda esnaflar ve vatandaşlara hizmet veren Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonu hergün saat 06:00 ile 20:00 arasında sizlere hizmet veriyor. 

Kurban Bayramı'nda da Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonunun lezzetlerini tadabilirsiniz.

Fırından çıkan lezzetleriyle kaliteli hizmet sunduklarını belirten Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonu İşletme Sahibi Uğur Öztop yaptığı açıklamada, " Bucak'ımıza bir yatırım yapma düşüncesi ile yola çıktık. Şu anda hizmete açtığımız mevkide simit fırını olmadığını farkettik. Bucak'ta şehir merkezi içerisinde esnafın ve vatandaşın kahvaltı yapabileceği bir işyeri kazandırmak istedim. Bu vesileyle işyerimizi faaliyete açtık. Simit, poğaça çeşitlerimiz, kahvaltı tabağı ve serpme kahvaltı ile kahvaltıya dair her şeyi Yıldız Simit, Börek ve Kahvaltı Salonu'nda bulabilirsiniz. " ifadelerini kullandı.

YILDIZ SİMİT, BÖREK VE KAHVALTI SALONU

TEL: 0530 829 09 15

ADRES:Oğuzhan Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi No:27 Bucak

Bucak kahvaltı salonuBucak simit börekTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.