Yöresel Sipsi Şekerine Mezarlıkta Yoğun İlgi

Teke yöresinin ürünü olan ve içerisinde hiçbir katkı maddesi olmadan üretilen sipsi şekerleri, bayram öncesi mezarlıklara gelen vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. 7'den 77'ye herkesin beğendiği ve yıllardır değişmeyen tat olan yöresel sipsi şekerleri, bayram …

Teke yöresinin ürünü olan ve içerisinde hiçbir katkı maddesi olmadan üretilen sipsi şekerleri, bayram öncesi mezarlıklara gelen vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı.

7’den 77’ye herkesin beğendiği ve yıllardır değişmeyen tat olan yöresel sipsi şekerleri, bayram öncesinde Hacı Sarılar Mezarlığı’nda da vatandaşların beğenisine sunuldu. Ramazan Bayramı’nda bayram ziyaretlerinde yöresel sipsi şekerini misafirlerine ikram etmek isteyen vatandaşlar, paket şeklinde satılan kutulardan alarak evlerine götürürken, bayram boyunca misafirlerine ikram edeceklerini söylediler.

Sizde bayramda misafirlerinize yöresel sipsi şekeri ikram etmek isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.

NNC Şekerleme 0 530 180 6343

Sipsi ŞekeriNNC ŞekerlemeYöresel Sipsi ŞekeriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.