Yozgat Boğazlıyan ilçesinde genç yaşta gelen vefat haberi büyük üzüntü yarattı. İlçe sakinlerinden ve çarşı esnaflarından Mutlu Deniz’in oğlu Berkay Deniz’in hayatını kaybettiği öğrenildi.
Acı haberi, Bahçeler Mahallesi Muhtarı Salih Ertürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ertürk paylaşımında, “Yaktın herkesin ciğerini güzel çocuk. Ölüm sana hiç yakışmadı” ifadelerini kullanarak yaşanan üzüntüyü dile getirdi.
Berkay Deniz’in vefatı, ailesi ve yakın çevresinin yanı sıra mahalle sakinleri ile ilçe esnafını da yasa boğdu. Boğazlıyan’ın tanınan ailelerinden Deniz ailesinin ferdi olan Berkay Deniz’in ani ölümü sonrası çok sayıda vatandaşın aileye taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.
Berkay Deniz’in, Boğazlıyan eşrafından Hilmi Deniz’in torunu ve iş insanı Mutlu Deniz’in oğlu olduğu belirtildi. Çevresinde güler yüzü, saygılı kişiliği ve beyefendi tavırlarıyla tanındığı ifade edilen genç ismin vefatı sevenlerini derinden etkiledi.
Berkay Deniz’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.