Yozgat'ta terör örgütü operasyonu: 3 tutuklu

Yozgat’ta PKK-KCK terör örgütü ve DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

YOZGAT (İHA) - Yozgat’ta PKK-KCK terör örgütü ve DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, PKK-KCK silahlı terör örgütü üyesi 1 şüpheli ile DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik özel harekat polislerin de desteği ile şafak vakti eş zamanlı adreslerine operasyon düzenlendi.
Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak Yozgat Cezaevine gönderildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

terör örgütüoperasyonDEAŞson dakikaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.