Yusuf Erdoğdu, bağımlılıkla mücadelede taviz vermeyecek! Bağımlılıkla mücadele merkezi kuracak

Yusuf Erdoğdu, bağımlılıkla mücadelede taviz vermeyecek! Bağımlılıkla mücadele merkezi kuracak - MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, "Bağımlılıkla Mücadele Merkezi" projesini açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde projelerini açıklamayı sürdürüyor. Son olarak "Bağımlılıkla Mücadele Merkezi" projesini duyuran Erdoğdu, proje kapsamında belediyemiz bünyesinde bir merkez kurulacağını ve bu merkezde bağımlı vatandaşlara tedavi ve rehabilitasyon hizmeti sunulacağını söyledi.

"Bağımlılıkla mücadele merkezi"

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, yerel seçimler gelirken projelerini vatandaşa duyurmaya devam ediyor. Erdoğdu, ''Bağımlılıkla mücadele merkezi kuracağız.'' dedi.

"Bağımlılıkla mücadelede asla taviz vermeyeceğiz."

Yusuf Erdoğdu; ''Belediyemiz bünyesinde kurulacak bağımlılıkla mücadele merkezi ile bağımlı vatandaşlarımızın tedavisi ve topluma kazandırılmasını sağlayacağız. Bağımlılıkla mücadelede asla taviz vermeyeceğiz.'' dedi.

Yusuf ErdoğdubağımlılıkmücadeleBağımlılıkla mücadele merkeziTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.