Yusuf Erdoğdu, Bucak OSB'de eksikleri giderecek! Konteyner Kafe ve Banka ATM'leri

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak OSB'de çalışanlar için konteyner kafe ve banka ATM'leri kuracağını açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) çalışan vatandaşlara yönelik önemli bir projeyi açıkladı.

Erdoğdu, yaptığı açıklamada "Bucak OSB'de çalışan vatandaşlarımızın isteği üzerine organize sanayi bölgesine konteyner kafe ve aynı alana konumlandıracağımız banka ATM'leriyle hemşehrilerimizin bir sorununa daha çözüm bulmuş olacağız." şeklinde konuştu.

Konteyner Kafe'nin OSB'de çalışan vatandaşlara sıcak ve soğuk içecek, atıştırmalık ve yiyecek hizmeti vereceğini belirten Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, " Kafe, modern ve konforlu bir ortamda hizmet vermekle birlikte OSB'de çalışanlar için bir sosyalleşme alanı olacak." dedi.

Banka ATMlerin ise OSB'de çalışan vatandaşların para çekme, yatırma ve diğer bankacılık işlemlerini yapmasını kolaylaştıracağının altını çizen Yusuf Erdoğdu, " ATM, 7/24 hizmet verecek ve OSB'de çalışan vatandaşlara zaman kazandıracak." ifadelerini kullandı.

Yusuf ErdoğduBucak OSBkonteynerkafeatmTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.