Yusuf Erdoğdu'dan Açık, Şeffaf ve Üretken Belediyecilik Sözü

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ta açık, şeffaf ve denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı vaat etti. Detaylar haberimizde...

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu'dan Açık, Şeffaf ve Denetlenebilir Belediyecilik Sözü

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ta açık, şeffaf ve denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı vaat etti. Erdoğdu, "Görev süremiz boyunca üretmeye ve geliştirmeye özen göstereceğiz. Bağımsız denetim kuruluşlarıyla çalışıp, belirli periyotlarla yapılan denetlemelerde ortaya çıkan denetim raporlarını belediyemiz internet adresinden halkımıza duyuracağız." dedi.

Erdoğdu, açıklamasında şunları söyledi:

"Bucak'ta açık, şeffaf ve denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeyi taahhüt ediyoruz. Görev süremiz boyunca üretmeye ve geliştirmeye özen göstereceğiz. Bağımsız denetim kuruluşlarıyla çalışıp, belirli periyotlarla yapılan denetlemelerde ortaya çıkan denetim raporlarını belediyemiz internet adresinden halkımıza duyuracağız.

Bucak'ta katılımcı demokrasiyi yaygınlaştırarak halkımızın belediyeye olan güvenini artırmak istiyoruz. Hesap verebilir bir yönetim anlayışı oluşturarak Bucak'ı daha iyi bir yönetim anlayışıyla yönetmek için var gücümüzle çalışacağız."

Yusuf ErdoğduTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.