Yusuf Erdoğdu'dan Çalışan Ailelere Destek: Bucak'ta Gündüz Bakımevi Açılacak!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, çalışan ailelere yönelik önemli bir projeyi müjdeledi. Detaylar haberimizde...

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, çalışan ailelere yönelik önemli bir projeyi müjdeledi.

Erdoğdu, "Bucak Belediyesi Gündüz Bakımevi Projemiz ile çalışan aileler için çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri, çocukların sosyal, kültürel, sportif ve kişisel gelişimlerini sürdürebilecekleri farklı sosyal donatıları bulunduran 'Gündüz Bakımevi' projemizi hayata geçireceğiz." dedi.

Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu yaptığı açıklamada, "Çalışan ailelerimiz için çocuk bakımı önemli bir sorundur. Biz, Bucak Belediyesi olarak bu sorunun çözümü için 'Gündüz Bakımevi' projemizi hazırladık. Bu projemiz ile çalışan ailelerimiz çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri, çocuklarımızın da keyifli vakit geçirebileceği ve gelişimlerini sürdürebileceği bir ortam oluşturacağız.

Projemiz kapsamında modern ve konforlu bir gündüz bakımevi binası inşa edeceğiz. Binamızda farklı yaş gruplarına uygun oyun alanları, eğitim odaları, dinlenme alanları ve mutfak gibi tüm ihtiyaçlar karşılanacaktır.

Bucak Belediyesi Gündüz Bakımevi projemiz ile çalışan ailelerimize büyük bir kolaylık sağlayacağımıza inanıyoruz. Projemiz tamamlandığında Bucak'ta çalışan tüm anne ve babalar çocuklarını güvenle bize emanet edebileceklerdir." ifadelerini kullandı.

Yusuf ErdoğduMHP Bucak Belediye Başkan adayıGündüz BakımeviTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.