Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü 'Oğuzhanspor için Omuz Omuza'

'Oğuzhanspor için Omuz Omuza' sloganı ile açıklama yapan MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Oğuzhanspor'a maddi ve manevi destek vereceğini açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu'dan Oğuzhanspor'a Destek Sözü

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın köklü futbol kulüplerinden Oğuzhanspor'a destek vereceğini açıkladı. Erdoğdu, "Şanlı Oğuzhanspor'umuzu düşürüldüğü bu durumdan kurtarmak için tüm taraftarlarımıza birlikte seferber olacağız." dedi.

Erdoğdu, açıklamasında şunları söyledi:

"Şanlı Oğuzhanspor'umuzu düşürüldüğü bu durumdan kurtarmak için tüm taraftarlarımıza birlikte seferber olacağız. Oğuzhanspor, Bucak'ın en önemli değerlerinden biridir ve yeniden eski başarısına dönmesi için elinden geleni yapacağız.

Seçilmem halinde Oğuzhanspor'a maddi ve manevi destek vereceğiz. Kulübün altyapısına yatırım yaparak genç futbolculara önem vereceğiz. Taraftarlarla yakın bir iletişim kurarak kulübün sorunlarını birlikte çözeceğiz.

Bucaklıları Oğuzhanspor'a sahip çıkmaya çağırıyorum. Birlikte hareket ederek Oğuzhanspor'u yeniden hak ettiği yere taşıyacağız."

Yusuf ErdoğduOğuzhansporTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.