Yusuf Erdoğdu’dan Oğuzhanspor’a Moral Kahvaltısı…

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, haftasonunda Aydın deplasmanına gidecek olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor futbolcularına moral desteğinde bulunmak için kahvaltı düzenledi

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, haftasonunda Aydın deplasmanına gidecek olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor futbolcularına moral desteğinde bulunmak için kahvaltı düzenledi.

Çamlaraltı Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulüp Başkanı Ali Akalın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Kahvaltının ardından açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Akalın, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Erdoğdu ise grupta son haftada Aydınspor deplasmanına gidecek Oğuzhanspor oyuncularına destek olmak amacıyla kahvaltı düzenlediğini belirterek, “Kulübümüze her zaman destek vermek devam ediyorum.Bu haftada Aydınspor maçından 3 puanla dönerek ilk devreyi lider olarak tamamlamak istiyoruz. İnşallah futbolcularımız bunu başarırlar” ifadelerini kullandı.

Oğuzhansporyusuf erdoğduTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.