Yusuf Erdoğdu duyurdu! Bucak'ta gençlere modern ve uygun fiyatlı düğün salonu

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a yapılması planlanan modern düğün salonu projesini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Bucak'a Modern Bir Düğün Salonu: MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu'dan Proje

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a yapılması planlanan modern düğün salonu projesi hakkında açıklama yaptı.

Belediye tarafından yapılacak düğün salonu ile yeni evlenecek çiftlere uygun fiyatlı ve modern bir düğün salonu imkanı sunulacağını belirtilen MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Düğün salonu projesinin 2 adet 1000 kişilik düğün salonu, 600 kişilik konferans salonu, tiyatro salonu, sinema salonu, sektöre hizmet edecek 7 adet dükkan ve açık otoparktan oluşacağını söyledi.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu'nun açıkladığı düğün salonu projesi, Bucak'ta yeni evlenecek çiftler için önemli bir imkan sağlayacak. Modern ve uygun fiyatlı bir düğün salonu ihtiyacını karşılayacak olan projenin, ilçeye de değer katacağı belirtildi.

Yusuf Erdoğdumodernuygun fiyatdüğündüğün salonuTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.