Yusuf Erdoğdu duyurdu! Bucak'ta sosyal ve kültürel hayatı canlandıracak

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ta eksikliği hissedilen sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla yer vereceğini açıkladı.

Bucak'ta Daha Fazla Sosyal ve Kültürel Etkinlik Müjdesi!

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ta eksikliği hissedilen sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla yer vereceklerini açıkladı. Erdoğdu, bu sayede hem vatandaşların hem de üniversite öğrencilerinin daha keyifli bir vakit geçirmesini sağlayacaklarını söyledi.

Proje kapsamında çeşitli konserler, tiyatro oyunları, sergiler, festivaller, spor turnuvaları ile eğlenceli ve eğitici atölyelerle talepleri yerine getireceğini belirten Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, "Vatandaşlarımızın ve şehrimizin misafirleri olan üniversite öğrencilerimizin eksikliğini dile getirdiği sosyal ve kültürel etkinlik yapılmaması sorununu ortadan kaldırarak vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize sunacağız." dedi.

Vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin daha keyifli bir vakit geçirmesi için gayret göstereceklerini belirten Yusuf Erdoğdu bu proje ile Bucak'ta sosyal ve kültürel hayatı canlandıracaklarını söyledi.

Yusuf Erdoğdusosyal ve kültürel hayatsosyalkültürelTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.