Yusuf Erdoğdu, Eğitime ve Öğrenciye destek olacak! Bucak'a Modern Kütüphane

Yusuf Erdoğdu, Eğitime ve Öğrenciye destek olacak! Bucak'a Modern Kütüphane - MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a modern bir kütüphane kazandıracağını açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'a modern bir kütüphane kazandıracağını açıkladı.

Modern bir kütüphanenin Bucak'ın önemli bir ihtiyacı olduğunu belirten Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, "İlçemize kazandıracağımız sosyal alanda modern kütüphane ile öğrencilerimizi çalışmalara devam ederken sosyalleşme imkanı sunacağız. Bir katında çalışma alanı, kütüphane ve sergi salonu diğer katında ise belediyemiz sosyal tesisleri bulunacak. Öğrencilerimiz uygun fiyatlı ürünlerimizden yararlanabilecektir. " ifadelerini kullandı.

Modern Kütüphanenin öğrencilere modern bir çalışma ortamı sunacağının altını çizen Yusuf Erdoğdu, " kütüphane projemiz sosyalleşme imkanı sağlayacak, Kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak. Eğitime ve öğrenciye her zaman destek olacağız. " şeklinde konuştu.

Yusuf ErdoğdueğitimöğrencidestekkütüphaneTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.