Yusuf Erdoğdu kültürel mirası koruyacak! Bucak yeniden hamama kavuşacak

Yusuf Erdoğdu kültürel mirası koruyacak! Bucak'a Modern Hamam yapılacak MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın eksiklerinden biri olan hamamı yeniden inşa edeceğini açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Bucak'ın eksiklerinden biri olan hamamı yeniden inşa edeceğini açıkladı.

İlçe hamamı projesi ile kültürel mirası koruyacaklarını belirten Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, " İlçemizde eksikliği olan bir diğer projemiz ilçe hamamı kültürümüzün önemli bir parçası olan hamamı geleneklerimizden kopmadan temizliği, hizmeti ve özgün tasarımıyla tekrardan vatandaşlarımızla oluşturacağız. " dedi.

Yapılan olan Hamam ile Bucak'ın kültürel mirasına katkıda bulunacağını söyleyen Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, vatandaşlara temiz ve modern bir hamam hizmeti sunacaklarını böylece ekonomik kalkınmaya katkı sağlanacağını söyledi.

Bucak'ın tüm eksiklerini gidermek için çalıştıklarını vurgulayan Yusuf Erdoğdu, "Bucak'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerimizi hayata geçirmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Yusuf Erdoğdukültürel mirashamamTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.