Yusuf Erdoğdu sözü verdi! Pazaryeri düzenlemesi ile sorun çözülecek

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, Perşembe pazarı binasının etrafını kapatarak hem esnafın hem de vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacağını açıkladı.

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Erdoğdu'dan Pazar Yeri Sözü

MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu, pazar yeri esnafının ve vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Erdoğdu, son yaptığı açıklamada Perşembe pazarı binasının etrafını kapatarak hem esnafın hem de vatandaşların daha rahat bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu yaptığı açıklamada, " Perşembe pazarı binasının etrafını kapatarak vatandaşlarımızın bir isteğin daha yerine getirmiş olacağız. Pazaryeri esnafımızın yer tahsis haklarını da vereceğiz.

Esnafımızın daha rahat ve hijyenik bir ortamda çalışmasını, vatandaşlarımızın da daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamasını istiyoruz. Bu projeyi hayata geçirerek her iki kesimin de memnuniyetini sağlayacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yusuf ErdoğduBucak Perşembe PazarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.