YUSUFÇA BELDESİ ŞEHİTLERİ UNUTMADI BAHAR KALKANI İÇİN TEK NEFES

Burdur ilçe ve Beldelerinde İdlib'te devam etmekte olan Bahar Kalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla meydanlarda.

Burdur ilçe ve Beldelerinde İdlib’te devam etmekte olan Bahar Kalkanı Harekatında ki Kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak ve Aziz Şehitlerimizi anmak amacıyla meydanlarda .

Yusufça Beldesinde, Belediye organizesinde yürüyüş yapıldı. Yürüyüşe Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve Yusufça halkından yoğun katılım vardı. Bayrak yürüyüşü yapılarak, dualar edilerek kahraman mehmetçiğimize destek verildi.

Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan : “Bahar Kalkanı Harekâtı’na destek ve İdlip şehitlerimizi anma etkinliği yürüyüş programını gerçeklestirdik. Programa katılan tüm halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Allah Şehitlerimizin mekanlarını Cennet , Ruhlarını Şad eylesin.Şehitlerimiz icin ettiğimiz dualarımızı Allah kabul etsin insallah.” dedi.

YUSUFÇA BELDESİŞEHİTBahar Kalkanı HarekatıKahraman MehmetçiklerTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.